Τι είναι 3HD απεικόνηση;

Οι 3HD εικόνες του προϊόντος αποτελούν ένα πολύ καλύτερο μάρκετινγκ και  εργαλείο πωλήσεων που θα προσθέσει μια νέα διάσταση στον κατάλογο προϊόντων σας. Σύμφωνα με τους ειδικούς εμπορίας 360 μοιρών, για τα προϊόντα θεωρούνται ως "μια πολύ αποτελεσματική μέθοδος για την προώθηση των προϊόντων σε ηλεκτρονικά καταστήματα". Επιτρέπουν στους επισκέπτες και τους πιθανούς πελάτες να περιστρέψουν τα προϊόντα, να τα εξετάσουν λεπτομερώς και να κάνουν συνειδητές επιλογές.

Γιατί θα πρέπει να έχετε άποψη 3HD των προϊόντων;

Γιατι είναι η πιο πλήρης συνολική εικόνα ενός προϊόντος που υπάρχει σήμερα.Ένας από τους πελάτες μας, SURPRISE GALLERY, πραγματοποίησε μια έρευνα και τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν ότι η εμπειρία των πελατών βελτιώθηκε κατά 40%, όταν οι 3HD εικόνες του προϊόντος είναι παρόντες σε ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου, η επιθυμία για την αγορά Αυξήθηκε κατά 45%, και υπήρχε μια Μείωση κατά 50% στα επιστρεφόμενα εμπορεύματα, λόγω της καλύτερης επικοινωνίας με τα χαρακτηριστικά τους. Η φλας προβολή 3HD θα λειτουργεί ως ενημέρωση και ένα εργαλείο βιτρίνα για τα προϊόντα σας με μεγάλη branding δυνατότητα και μια αναβάθμιση δροσιάς για όλο το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Θα σας βάλει μπροστά από τον ανταγωνισμό, σε μια άλλη διάσταση, στην πραγματικότητα! Δεν έχετε αποφασίσει αν πρέπει να τις εφαρμόσετε στην ιστοσελίδα σας; Απλά επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα βάλουμε τα δυνατά μας για να σας παρουσιάσουμε όλα τα πλεονεκτήματα και τα απαραίτητα στοιχεία.

Θέλετε να δείτε δείγματα 3HD  προϊόντων;

Ρίξτε μια ματιά στον  κατάλογό μας, όπου μπορείτε να δείτε πολλά δείγματα των 3HD προϊόντων. Αναζητήστε παρόμοια προϊόντα με τα δικά σας για να δείτε πώς θα μπορούσαν να μοιάζουν. Ακόμη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τα περισσότερα από τα προϊόντα που πωλούνται σε απευθείας σύνδεση, όπως ρούχα, κοσμήματα, δώρα, ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης, παιχνίδια, οικιακά είδη, αθλητικό εξοπλισμό, την υγεία την ομορφιά, κλπ. Έχετε ένα ειδικό προϊόν που δεν υπάρχει; Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και εμείς άμεσα θα σας στείλουμε μια απάντηση.

Πόσο κοστίζει το 3HD προϊόντος;

Ανάλογα με το είδος τον όγκο και την επεξεργασία των αναγκών οι τιμές μας ειναι πολύ προσιτές ανά προϊόν. Λαμβάνοντας υπόψη ακόμη, ότι η απλή επαγγελματική φωτογραφία έχει παρόμοιες τιμές, μπορείτε να συνειδητοποιήσετε ότι θα ήταν μια φανταστική προσθήκη στο κατάστημά σας. Είναι μία επένδυση χρόνου που θα κάνει τις πωλήσεις σας ανοδικές τα επόμενα χρόνια και θα βοηθήσει τις προσπάθειές σας. Για μια ακριβή εκτίμηση παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΩΝ  ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΑΣ !
Το 3HD θα δώσει στα προϊόντα σας κύρος. Δώστε στους επισκέπτες και τους διανομείς σας ένα μοναδικό εργαλείο για την αγορά των προϊόντων σας.